Ιωάννα Κωλέττη

Χειρουργός Οδοντίατρος

Η Ιωάννα Κωλέττη είναι μία έμπειρη χειρουργός οδοντίατρος με πλούσιο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό υπόβαθρο. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε την εξειδίκευσή της στην εμφυτευματολογία μέσω του κλινικού προγράμματος μάστερ της Omnipress. Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής της στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, συνέχισε την καριέρα της σε διάφορα ιδιωτικά οδοντιατρεία, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας.

Η επαγγελματική της πορεία περιλαμβάνει συνεργασίες με γνωστά οδοντιατρικά κέντρα όπου ανέπτυξε περαιτέρω τις δεξιότητές της στην οδοντιατρική χειρουργική και τη γενική οδοντιατρική και αισθητική οδοντιατρική.  Η συνεχής εκπαίδευση και παρακολούθηση σεμιναρίων και συνεδρίων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επαγγελματικής της ανάπτυξης.

Στη Riviera Dental, η Ιωάννα Κωλέττη είναι αφιερωμένη στην παροχή άριστης οδοντιατρικής φροντίδας, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της με τη φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση προς τους ασθενείς της.