Γναθοχειρουργική

Πλήρης αποκατάσταση οδοντοστοιχίας

Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες με μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα για να νιώθουν οι ασθενείς μας την άνεση και ασφάλεια που χρειάζονται.

Περιγραφή

Αυτή η τεχνική εμφύτευσης και προσθετικής είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους εμφυτευματολόγους σε όλο τον κόσμο και εφαρμόζεται με επιτυχία για περισσότερα από 20 χρόνια.

 

Το All-on-4 και το All-on-6 είναι σίγουρα μια αποτελεσματική λύση για τους ανθρώπους που έχουν χάσει μεγάλο αριθμό δοντιών. Πιο συγκεκριμένα δημιουργείται μια σταθερή οδοντοστοιχία η οποία τοποθετείται πάνω σε 4 εμφυτεύματα για την κάτω γνάθο ή 6 εμφυτεύματα για την πάνω γνάθο.

Τα εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση της οδοντοστοιχίας και της δομικής ακεραιότητας της γνάθου μετά την απώλεια δοντιού. Η θέση και η τοποθέτηση των τεσσάρων ή έξι εμφυτευμάτων παρέχει μεγάλη πρόσθετη δύναμη, σταθερότητα και μακροπρόθεσμο όφελος.

Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτής της μεθοδολογίας είναι πολλά:

Έχετε πλήρως λειτουργικά νέα δόντια φτιαγμένα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε προσιτή τιμή

Τα νέα δόντια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως.

Θα βελτιώσετε γρήγορα την αυτοπεποίθηση και την εμφάνισή σας

Θα βελτιώσετε τη στοματική σας υγεία και υγιεινή. Η προσθετική οδοντοστοιχία που έχει δημιουργηθεί καθαρίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως τα φυσικά δόντια και είναι σημαντικό να το κάνετε τακτικά.

Δεν χρειάζεται να αφαιρούνται οι οδοντοστοιχίες και με αυτό τον τρόπο έχουμε μοιόμορφη κατανομή του μασητικού φορτίου σε ολόκληρο το οστό της γνάθου.

Στο ίδιο ραντεβού της τοποθέτησης των εμφυτευμάτων, ο ασθενής φεύγει με δόντια.