Αισθητική οδοντιατρική

Λεύκανση δοντιών

Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες με μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα για να νιώθουν οι ασθενείς μας την άνεση και ασφάλεια που χρειάζονται.

Περιγραφή

Τα κίτρινα δόντια σε έριξαν; Ναι, το καταλαβαίνω. Ίσως έχετε βαρύ εθισμό στον καφέ ή ίσως σας αρέσει να γιορτάζετε το Σαββατοκύριακο με μερικά ποτήρια κόκκινου κρασιού! Ή μόλις κόψατε το κάπνισμα αλλά σας το υπενθυμίζεται καθημερινά από τη σκούρα χρωστική ουσία που έχει απομείνει στα δόντια σας! Ας μιλήσουμε για επαγγελματικούς τρόπους για να φωτίσετε αυτό το χαμόγελο για άλλη μια φορά! Είναι από κάτω…το υπόσχομαι!

 

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Ο τρόπος ζωής σας φαίνεται στα δόντια σας. Τα χρόνια που πίνετε καφέ, τσάι, σόδα ή κόκκινο κρασί, καθώς και το κάπνισμα, μπορεί να μαυρίσουν τα δόντια σας. Αφήστε μας να επαναφέρουμε τη λάμψη στο χαμόγελό σας! Η υπηρεσία λεύκανσης είναι εύκολη και μη επεμβατική και μπορεί να αφαιρέσει χρόνιους λεκέδες και χρώμα από τα δόντια σας σε μια μόνο θεραπεία μιας ώρας.

 

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

1 ΩΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αφού η εξέταση και ο καθαρισμός έχουν ήδη ολοκληρωθεί, θα σας προετοιμάσουμε για την διαδικασία της λεύκανσης. Ένα τζελ διαλύματος υπεροξειδίου του υδρογόνου θα εφαρμοστεί προσεκτικά και ομοιόμορφα στα δόντια σας, λαμβάνοντας προσεκτικές προφυλάξεις για να αποφύγουμε τα ούλα. Το διάλυμα θα μείνει στα δόντια για 15 λεπτά και στη συνέχεια θα ξεπλυθεί. Συνήθως μετά από τρία διαστήματα των 15 λεπτών τα δόντια σας θα έχουν ήδη γίνει πιο λευκά!

Ένα ανακουφιστικό τζελ θα εφαρμοστεί στα δόντια σας και ο οδοντίατρος θα σας ενημερώσει για ποιά τρόφιμα και ποτά πρέπει να μείνετε μακριά για τις επόμενες ημέρες… και ναι, ο καφές είναι σε αυτή τη λίστα (μην ανησυχείτε είναι προσωρινός)!

Σύντομη ευαισθησία θα εμφανιστεί ακόμα και στα πιο μη ευαίσθητα άτομα, αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ. Το βούρτσισμα με οδοντόκρεμες όπως η Sensodyne θα σας βοηθήσει, καθώς και το να μείνετε μακριά από τρόφιμα και στις δύο ακραίες θερμοκρασίες για τις επόμενες δύο μέρες.

Συχνές ερωτήσεις

Η βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών μπορεί να γίνει μέσω διαφόρων μεθόδων, όπως τον λεύκανση δοντιών, τις αισθητικές επεμβάσεις, όπως οι όψεις πορσελάνης ή ρητίνης και οι ορθοδοντικές θεραπείες.

Ο ρυθμός με τον οποίο θα δείτε αισθητά αποτελέσματα μετά από λεύκανση ποικίλλει ανάλογα με το είδος της λεύκανσης που θα ακολουθήσετε και την αρχική κατάσταση των δοντιών σας. Συνήθως τα αποτελέσματα είναι φανερά μετά από μερικές εβδομάδες. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι για την διατήρηση του χρώματος πρέπει να γίνεται συνεχής φροντίδα και ίσως χρειαστεί να αποφεύγονται τροφές και ποτά που μπορούν να προκαλέσουν λεκέδες στα δόντια.