Ορθοδοντική

Invisalign

Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες με μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα για να νιώθουν οι ασθενείς μας την άνεση και ασφάλεια που χρειάζονται.

Περιγραφή

Η Invisalign είναι μία αόρατη μέθοδος ορθοδοντικής θεραπείας, με τη χρήση λεπτών, διάφανων και αφαιρούμενων ναρθήκων, που υπόσχεται και –αποδεδειγμένα– αποκαθιστά τις ορθοδοντικές ανωμαλίες, βελτιώνοντας θεαματικά το χαμόγελο τους. Κι όλα αυτά, χωρίς να γίνεται αντιληπτή η ορθοδοντική διαδικασία και χωρίς καμία ενόχληση, φυσική ή αισθητική. Οι νάρθηκες στη μέθοδο Invisalign κατασκευάζονται με βάση υψηλής τεχνολογίας ψηφιακό λογισμικό και εξελιγμένα υλικά και εφαρμόζονται στα δόντια μετακινώντας τα προοδευτικά προς την επιθυμητή θέση.

Η Invisalign απευθύνεται σε ενήλικες και εφήβους και αποτελεί την καλύτερη και αισθητικά αποδεκτή λύση για εκείνους που χρειάζονται ορθοδοντική θεραπεία, αλλά αποθαρρύνονται από την προοπτική να φορέσουν τα κλασικά «σιδεράκια».

Κάθε δύο εβδομάδες, οι λεπτοί διαφανείς νάρθηκες, οι οποίοι έχουν σχήμα πετάλου (όπως οι νάρθηκες της λεύκανσης), προσαρμοσμένοι για να μετακινούν τα δόντια λίγο-λίγο, αντικαθίστανται με καινούργιους, οι οποίοι συνεχίζουν τη μετακίνηση των δοντιών, για άλλες δύο εβδομάδες, μέχρι να τοποθετηθούν οι επόμενοι και έτσι τα δόντια ισιώνουν χιλιοστό−χιλιοστό, μέχρι το τέλος της θεραπείας.

Παρόλο που, σε κάθε αναφορά σε Ορθοδοντική θεραπεία, τονίζεται η αισθητική βελτίωση στα δόντια και το χαμόγελο, η βάση κάθε ορθοδοντικής παρέμβασης γίνεται κυρίως για λόγους υγείας και όχι αισθητικής.