Η υγεία των δοντιών σας, στην ώρα σας

Στη Riviera Dental, δίνουμε προτεραιότητα στην εξυπηρέτησή σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Απολαύστε ευέλικτο προγραμματισμό και αποτελεσματική φροντίδα προσαρμοσμένη στον τρόπο ζωής σας, διασφαλίζοντας ότι η οδοντιατρική σας υγεία ευδοκιμεί με τους δικούς σας όρους.

Σύγχρονη Οδοντιατρική Κλινική

Ικανότητα να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα οδοντιατρικής φροντίδας. Μετά από λεπτομερή εξέταση και διάγνωση, τα οδοντικά προβλήματα αντιμετωπίζονται ολοκληρωμένα, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ασθενών. Μέσα από ένα άνετο, ήρεμο και φιλόξενο περιβάλλον, μετατρέπουμε την οδοντιατρική θεραπεία σε μια ευχάριστη εμπειρία. Στόχος μας είναι να παρέχουμε όλο το φάσμα των οδοντιατρικών υπηρεσιών, με βάση την επιστημονική τεκμηρίωση, την άριστη ποιότητα και την υψηλή αισθητική και λειτουργική απόδοση.

Η κλινική μας

Η ομάδα μας

Τώρα αποκτήστε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν μέσα από μια νέα οδοντιατρική εμπειρία χωρίς άγχος. Οι ειδικοί οδοντίατροι μας θα σας βοηθήσουν στη διάγνωση και είναι εδώ για να σας προτείνουν εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Ιωάννα Μαργώνη

Eμφυτευματολόγος - Προσθετολόγος
Δείτε το βιογραφικό

Άρης Πατελάρος

Ορθοδοντικός
Δείτε το βιογραφικό

Ιωάννα Κωλέττη

Χειρουργός Οδοντίατρος
Δείτε το βιογραφικό

Κατερίνα Κατσούλη

Χειρουργός Οδοντίατρος
Δείτε το βιογραφικό

Ισμήνη Παπουλίδου

Ενδοδοντίστρια
Δείτε το βιογραφικό

Ευριδίκη

Νοσηλεύτρια - Βοηθός Οδοντιάτρου

Ιωάννα

Receptionist

Συνεργάτες στον τομέα της υγείας

Τι λένε για εμάς

Νάντια Γεωργάτσου
Read More
Ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Όλα τα κορίτσια ήταν πολύ ευγενικά και βοηθητικά. Η γιατρός ήταν εξαιρετική και άριστη στην δουλειά της
Constantinos Neamonitis
Read More
Extremely professional service, with brand new equipment.
Κωνσταντίνος Καυκαλίδης
Read More
Επιτέλους μου δίνεται η ευκαιρία να αξιολογήσω τη Κα Μαργώνη και τους συνεργάτες της...κοντολογίς δεν υπάρχουν λόγια εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη αποτελεσματικότητα και εξυπηρέτηση που είχα.
Wassim Sayegh
Read More
Doctor Ioana Margoni is a very professional, delicate and experienced dentist. Polite and comprehensive in her diagnosis and explanations. Knowledgeable in many levels of dentistry from basic cleaning to advanced crowns.
Κάτια Μαργαρίτη
Read More
Το πιο σύγχρονο , όμορφο και άρτια εξοπλισμένο ιατρείο στα νότια προάστια. Στο δικό μου περίπλοκο θέμα η ιατρός κα Μαργωνη εντελώς ανώδυνα, χάρη στην τεχνική της και τον επαγγελματισμο της πέτυχε την απόλυτη ίαση των δοντιών μου άμεσα και αποτελεσματικά... Σας ευχαριστώ πολυ που καταριψατε την φοβία μου για τον οδοντογιατρο και κάνατε το χαμόγελο μου ακόμα πιο φωτεινό.
Katerina Dede
Read More
The best dental practice in Athens! Ioanna and her crew is the nicest, most professional and kindest doctors! Totally recommend.
Ανέστης Παπαδόπουλος
Read More
Εξαιρετική έμπειρη γιατρός πάντα με το χαμόγελο. Άψογη δουλειά σε πολύ μοντέρνο περιβάλλον με τις τελευταίες τεχνολογίες. Έκανα διάφορες επεμβάσεις και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και την τιμή. Σας την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Λίντα Σουλιώτη
Read More
Η καλύτερη οδοντίατρος των νοτίων προαστίων και όχι μόνο .Εξαιρετική επαγγελματίας ,προσεκτική και με το χαμόγελο πάντα !Πεντακάθαρος χώρος και πολύ ζεστός ! Την συστήνω οπωσδήποτε.