Γενική οδοντιατρική

Ένθετα και επένθετα

Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες με μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα για να νιώθουν οι ασθενείς μας την άνεση και ασφάλεια που χρειάζονται.

Περιγραφή

Εάν έχετε μεγαλύτερο σφράγισμα ή ίσως ένα σπασμένο άκρο σε ένα δόντι, ίσως θέλουμε να σκεφτούμε ένα ένθετο ή επένθετο πορσελάνης! Αυτές οι αποκαταστάσεις είναι μια απλή και αποτελεσματική θεραπεία και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε μια πλήρη πορσελάνινη στεφάνη. Ας μιλήσουμε για το τι αφορούν τα ένθετα και τα επένθετα και αν είναι κατάλληλο για εσάς!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Στο i-Dental, προσφέρουμε ένθετα και επένθετα εάν έχετε ζημιά ή τερηδόνα στην άκρη ενός δοντιού. Ένα ένθετο χρησιμοποιείται παρόμοια με ένα παραδοσιακό σφράγισμα, αλλά φαίνεται πολύ πιο γνήσιο. Ένα επένθετο είναι απαραίτητο για μια σημαντική αναδόμηση, όπου εκτείνεται σε ένα ή περισσότερα άκρα του δοντιού. Συχνά, τα ένθετα μπορεί να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά σφραγίσματα που απέτυχαν ή έπεσαν, καθώς είναι πιο ανθεκτικά.

ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κατά την πρώτη σας επίσκεψη, το κατεστραμμένο δόντι καθαρίζεται και προετοιμάζεται για την τρισδιάστατη ψηφιακή σάρωση. Μέσα σε δευτερόλεπτα τα δόντια σας μετατρέπονται σε ψηφιακό μοντέλο και αποστέλλονται στον τεχνικό του εργαστηρίου μας για να δημιουργήσει μοναδικά ένα ένθετο ή επένθετο για το δόντι σας. Ο οδοντίατρος θα κατασκευάσει ένα προσωρινό σφράγισμα για το δόντι σας για προστασία πριν από την τελική σας επίσκεψη.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Στο δεύτερο ραντεβού σας, το προσαρμοσμένο ένθετο ή επένθετο σας είναι έτοιμο να τοποθετηθεί στο κατεστραμμένο δόντι. Ο οδοντίατρος θα βεβαιωθεί ότι η εφαρμογή και η αισθητική του είναι εγκεκριμένα και θα το συγκολλήσει μόνιμα. Είναι τόσο απλό!

Η ομάδα μας στο i- Dental θα χαρεί να σας βοηθήσει να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες μπορεί να έχετε σχετικά με τα ένθετα, τα επένθετα ή τα οδοντιατρικά προβλήματα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας.