Γενική οδοντιατρική

Πορσελάνινες γέφυρες

Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες με μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα για να νιώθουν οι ασθενείς μας την άνεση και ασφάλεια που χρειάζονται.

Περιγραφή

Εάν έχετε χάσει ένα δόντι αλλά δεν μπορείτε να βάλετε ένα οδοντικό εμφύτευμα ή ίσως το ιστορικό της υγείας σας δεν σας επιτρέπει να κάνετε εμφύτευμα, μια γέφυρα μπορεί να είναι η θεραπεία για εσάς!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Ένας άλλος τρόπος για να αντικαταστήσετε τα χαμένα δόντια είναι να δημιουργήσετε μια γέφυρα που αποτελείται από μία ή περισσότερες στεφάνες που καλύπτουν το κενό μεταξύ των υπολοίπων δοντιών. Αυτό το ημιμόνιμο εξάρτημα είναι συνήθως κατασκευασμένο από πορσελάνη πάνω από μέταλλο και εφαρμόζει πάνω στα υπάρχοντα δόντια. Οι γέφυρες μπορούν να λύσουν τα ίδια προβλήματα με τα εμφυτεύματα και είναι μια εναλλακτική επιλογή για τους ασθενείς, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις περιστάσεις τους.

Συνήθως απαιτούνται μερικά ραντεβού για προσαρμογές και συναρμολογήσεις, με ένα τελευταίο ραντεβού για μόνιμη συγκόλληση της γέφυρας. Με την κατάλληλη φροντίδα, μια γέφυρα μπορεί να διαρκέσει για χρόνια.

ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΑΝ:

-Έχασες ένα δόντι και και τα δύο δόντια σε κάθε πλευρά έχουν ήδη κορώνες.

-Έχετε περίπλοκο ιατρικό ιστορικό και αντιμετωπίζετε προβλήματα θεραπείας.

-Έχεις οστικό έλλειμα και μια γέφυρα θα ήταν πιο αισθητική.