Κατερίνα Κατσούλη

Χειρουργός Οδοντίατρος

Η Κατερίνα Κατσούλη είναι μία έμπειρη χειρουργός οδοντίατρος με πλούσιο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό υπόβαθρο. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεχίζει την επιμόρφωσή της συμμετέχοντας σε εξειδικευμένα οδοντιατρικά σεμινάρια πάνω στην παιδοδοντιατρική και αισθητική οδοντιατρική.

 

Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής της, εργάστηκε σε διάφορα ιδιωτικά οδοντιατρεία στην Αθήνα και την Αττική, όπου ανέπτυξε περαιτέρω τις δεξιότητές της στη γενική και προσθετική οδοντιατρική. Η επαγγελματική της πορεία περιλαμβάνει συνεργασίες με γνωστά οδοντιατρικά κέντρα, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας σε ενήλικες και κυρίως σε παιδιά.

 

Η συνεχής εκπαίδευση και η συμμετοχή σε εθελοντικά προγράμματα, όπως το “Χαμόγελο του Παιδιού”, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της επαγγελματικής της ανάπτυξης. Στη Riviera Dental, η Κατερίνα Κουτσούλη είναι αφιερωμένη στην παροχή άριστης οδοντιατρικής φροντίδας, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της με τη φιλική και ανθρώπινη προσέγγιση προς τους ασθενείς της.